by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
imagine principala

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita. Extragand omniprezentul element comercial, lucrurile pot fi sintetizate astfel:

  • Ai nevoie de o asigurare de viata pentru a oferi familiei sau celor aflati in intretinere un minim de sprijin in cazul decesului tau sau a pierderii accidentale a capacitatii de a munci si, totodata,

  • Ai nevoie de o asigurare de viata pentru a economisi in mod organizat sume de bani pentru momente dificile sau pentru batranete

Altfel spus, asigurarea de viata reprezinta un serviciu financiar care are rolul de a acoperi pierderile financiare generate de producerea unor anumite evenimente, are rolul de a echilibra bugetul unei persoane sau al unei familii in situatia in care un deces, o invaliditate sau o imbolnavire il dezechilibreaza.

Beneficiile unei polite variaza mult si in functie de clauzele aditionale atasate unui contract standard. Spre exemplu, in cazul unei asigurari clasice de viata la care se ataseaza si clauze ce acopera invaliditatea din accident, beneficiarul politei va primi un procent din suma asigurata, conform conditiilor contractuale.

Daca la asigurarea de baza se adauga o clauza ce acopera bolile grave, atunci asiguratul va putea beneficia de o indemnizatie financiara din partea asiguratorului ce il va ajuta in perioada de tratament, spre exemplu.

Chiar si in cazul unei familii cu resurse financiare importante, o asigurare de viata ce intra in vigoare in cazul decesului persoanei asigurate ii va oferi familiei un plus de lichiditate pe termen scurt, scutind astfel urmasii de necesitatea de a valorifica bunuri sau proprietati in graba si deci, sub valoarea lor reala.

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata