by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
De ce asigurari are nevoie Mos Craciun?

Cu o foarte mare responsabilitate pe umeri, dar si o activitate care necesita nu doar resurse umane considerabile (elfii din atelier), cat si o impecabila organizare, Mos Craciun are, cu siguranta, nevoie de... asigurari. Ce polite ar trebui sa fi incheiat Mosul ca sa se asigure ca are protectia financiara necesara in caz de evenimente nefericite ne explica specialistii din domeniu.

"Property pentru atelier, un CASCO pentru sanie si reni, o asigurare de accidente pentru Mos. Ar fi buna si o asigurare de raspundere civila, in cazul in care incurca cadourile", a punctat Marius LASLO, Director Executiv, DESTINE Broker de Asigurare, trecand in revista cele mai importante polite.

Si Calin TUDOR, Sales Director, Consultant AA, sustine si completeaza aceasta lista: "Property si BI pentru atelier, CASCO pentru sanie, Asigurarea Animalelor pentru reni, CARGO pentru cadourile transportate si Asigurarea de viata si accidente pentru el."

Insa ar trebui ca si sanatatea Mosului sa fie prioritara. "Mos Craciun ar fi bine, in primul rand, sa aiba o stare de sanatate care sa-i permita sa ajunga cu bine la toti cei care il asteapta", a afirmat Octavian TATOMIRESCU, Director General, CAMPION Broker. "Ne putem imagina cat de trista ar fi sarbatoarea Craciunului daca Mosul ar fi racit si nu ar detine o polita de asigurare de sanatate care sa-l ajute sa se trateze repede si eficient, sau daca ar fi inzapezit pe undeva si nu ar beneficia de o sanie la schimb pe care poate sa o obtina daca este asigurat Casco, sau daca toate cadourile pregatite pentru noi ar fi distruse de un eveniment neprevazut, cadouri care pot fi inlocuite cu altele in baza unei polite de asigurare a bunurilor. Mos Craciun dainuie in timp pentru ca are cu siguranta un tutore financiar care ii asigura continuitate in livrarea bucuriilor de Craciun."

In mod similar, asigurarea de viata ar insemna ca Sarbatorile raman in siguranta, indiferent de ce s-ar intampla. "Mos Craciun trebuie sa se asigure ca magia sarbatorilor nu poate fi intrerupta de nimic, de aceea ii recomandam o asigurare de viata de la brandul de asigurari numarul 1 in lume. O poate achizitiona de la Allianz-Tiriac si ii ofera garantia ca oricat de mari sunt angajamentele sale si orice s-ar intampla, promisiunile vor fi respectate pentru ca are alaturi un partener puternic. Sunt convinsa ca fiecare dintre cititorii Xprimm se vor regasi in rolul de Mos Craciun, de aceea, aceleasi recomandari le avem si pentru ei", a subliniat Codruta FURTUNA, Director Vanzari si Distributie, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari.

Fiind o personificare a magiei de sarbatori, Mos Craciun s-ar putea sa fie, pana la urma, protejat si fara asigurari, explica Cerasela CHIRIAC, Owner, INTER Broker: "Din fericire, Mos Craciun este asigurat prin gratia divina, deci nu are nevoie de nici un fel de alta asigurare. Ceea ce nu putem spune despre noi, oamenii si despre bunurile noastre. Asadar, in ceea ce priveste asigurarile, nu faceti ca Mos Craciun. Asigurati-va viata, sanatatea si bunurile! Sarbatori Fericite!".

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata