by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
Eurolife FFH si Affinity Transport Solutions lanseaza o asigurare pentru soferii care transporta marfa

EUROLIFE FFH Asigurari de Viata si Affinity Transport Solutions (furnizor important al cardurilor de combustibil catre companiile de transport din Romania) au incheiat un nou parteneriat pentru atasarea unei asigurari de viata si accident la beneficiile acordate soferilor companiilor transportatoare din Romania. Beneficiarii directi ai asigurarii sunt conducatorii auto, cei care si utilizeaza cardul pentru alimentari constante de combustibil in benzinariile din peste 42 de tari europene.

Asigurarea este oferita gratuit si include acces permanent la consultatii medicale prin telefon, online sau video - prin intermediul serviciului de Telemedicina, cheltuieli medicale acoperite in caz de spitalizare sau invaliditate permanenta partiala din accident, dar si o suma asigurata fixa in caz de deces din orice cauza (inclusiv infectare cu SarsCov2) sau deces din accident. Sunt acoperite atat evenimentele care au loc pe teritoriul tarii noastre, cat si cele care survin pe parcursul curselor in strainatate, fara restrictii de teritorialitate.

"Accesibilitatea unei asigurari alaturi de un card de combustibil este o asociere inedita, cu beneficii multiple pentru utilizatorii finali. Impreuna cu partenerii de la Affinity Transport Solutions asiguram astfel soferilor care isi petrec majoritatea timpului pe drumurile europene, acces rapid la servicii medicale (din orice tara s-ar afla), dar si protectie, in cazul aparitiei unui eveniment nefericit. Vorbim de solutii relevante pentru mentinerea starii de sanatate, chiar si atunci cand nu ai prea mult timp la dispozitie pentru programari sau vizite fizice la medic.

La EUROLIFE FFH suntem preocupati sa aratam ca asigurarile sunt produse simple, usor de folosit de catre fiecare dintre noi. In acest sens, cautam parteneri deschisi sa integreze asigurarea ca si produs complementar obiectului principal de activitate, si ne bucuram sa identificam colaboratori din diverse domenii de activitate. Din acest punct de vedere, apreciem deschiderea Affinity Transport Solutions de a asocia un produs de asigurare cardurilor de combustibil, si mai ales, dorinta de a se diferentia pe piata de profil", a declarat Anita NITULESCU, CEO EUROLIFE FFH Asigurari Romania.

"Prin aceasta asigurare, oferita alaturi de cardul de combustibil Affinity DKV, am reusit sa raspundem si unei nevoi reale a firmelor romanesti de transport rutier de marfa care isi doresc o mai mare retentie a propriului personal", subliniaza Dragos Chirita, Manager General Affinity Transport Solutions. "Administratorii firmelor de transport au acum acces, printr-un singur card de combustibil, la cea mai extinsa retea de statii de alimentare DKV din peste 42 de tari europene si oportunitatea de a-si recompensa soferii angajati cu servicii de telemedicina, cheltuieli medicale acoperite in caz de spitalizare in tara si strainatate, precum si o asigurare de viata," a mai declarat Dragos CHIRITA.

  • Ce presupune aceasta asigurare? 
    Medic disponibil 7 zile din 7 - pe telefon, online sau video - pentru orice problema medicala. Sunt incluse in pachetul de Telemedicina consultatii, tratament si monitorizare. Beneficiul este oferit prin Telios (prima companie de servicii de telemedicina din Romania).
  • Cheltuieli medicale acoperite in caz de: 
    Spitalizare din accident: in cazul unei accidentari survenite pe timpul cursei de transport, asigurarea va acoperi cheltuielile medicale in limita a 1.200 lei / zi - in strainatate, respectiv 400 lei / zi in Romania. Numarul maxim de zile de spitalizare despagubit este de 20 de zile / an de asigurare si minim 1 zi (24 ore). 
    Invaliditate permanenta partiala din accident se incaseaza un procent intre 5% si 100% in limita sumei asigurate de 10.000 lei / persoana.
  • Cheltuieli acoperite pentru cei dragi in caz de:

Deces din orice cauza (inclusiv infectare cu Covid19): Suma asigurata rambursata familiei este de 5.000 lei.

Deces din accident: Acopera riscul de deces din accident pe perioada asigurarii. Valabilitate in toata lumea. Suma asigurata ce va fi rambursata familiei este de 10.000 lei.

EUROLIFE FFH este o companie de top pe segmentul asigurarilor cu o experienta de peste 15 ani pe piata locala. EUROLIFE FFH acopera un portofoliu complex de riscuri: asigurari de viata, asigurari de invaliditate, asigurari de somaj, asigurari de imobil, asigurari de accidente, asigurari de sanatate, asigurari de raspundere civila, asigurari de calatorie, asigurari de bilete.

EUROLIFE FFH include companiile EUROLIFE FFH Asigurari de Viata si EUROLIFE FFH Asigurari Generale, fiind o subsidiara a EUROLIFE FFH Insurance Group. EUROLIFE FFH Insurance Group face parte din Fairfax Financial Holdings Limited, unul dintre liderii pietei de asigurari la nivel international. Mai multe detalii gasiti pe: www.EUROLIFE-asigurari.ro

Affinity Transport Solutions este o divizie a grupului britanic Xpediator PLC, listat la London Stock Exchange, care are ca misiune oferirea unei singure solutii complete pentru afaceri, printr-o gama extinsa de servicii de calitate: furnizarea cardurilor de combustibil, asistenta rutiera de urgenta, rezervari traversari feribot, servicii de recuperare de TVA si accize, solutii GPS, furnizarea de consumabile pentru vehicule si echipamente, servicii de creditare comerciala si servicii de contabilitate.

Ca partener pe termen lung al DKV Mobility, Affinity ofera serviciile liderului european pe piata cardurilor fara numerar, cardul Affinity/DKV, companiilor de transport din Romania, Serbia, Bosnia si Hertegovina, Macedonia Nordica, Albania, Muntenegru, Moldova si Bulgaria. Mai multe informatii gasiti pe www.affinity-ts.com .

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata