by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
Dragos CALIN: COVID-19 si consecintele lui schimba radical perceptia asupra asigurarilor de viata
Dragos CALIN, Presedintele Directoratului GRAWE Romania, considera ca pandemia a fost o lectie de viata si despre asigurari de viata, ale carei rezultate vor fi vizibile in 2021. "Am invatat cu totii ca riscul poate aparea oricand, ca poate avea urmari dintre cele mai grave si ca nevoia de protectie este uriasa".

"COVID-19 si consecintele lui sunt argumentele care schimba radical perceptia asupra asigurarilor de viata. Acestea nu ne protejeaza de infectare, pentru ca nu sunt un vaccin, ci ne protejeaza financiar de costurile determinate de formele grave ale bolii. Incepem 2021 cu experienta lui 2020 care ne-a aratat in ce masura suntem cu totii expusi riscului si ca fiecare dintre noi are in mod cert nevoie de o asigurare de viata", a declarat Dragos CALIN pentru Publicatiile XPRIMM.

Cum v-ati adaptat activitatea in acest an in conditiile create de pandemia de COVID-19?

"GRAWE Romania si-a adaptat relativ rapid activitatea la noile conditii impuse de pandemie. De altfel, in ultimii ani am fost preocupati in mod constant de modernizarea activitatii, de adaptarea acesteia la exigentele tot mai ridicate pe care le au, deopotriva, clientul si angajatul contemporan. De aceea, restrictiile ne-au gasit pregatiti, atat in ceea ce priveste angajatii care au trecut rapid la munca de acasa, cat si in ceea ce priveste colaboratorii", a raspuns Dragos CALIN.

"In relatia cu clientii nostri, am facut toate demersurile astfel incat comunicarea sa nu fie afectata: le-am pus la dispozitie vanzari online si chat online, sistemul de plati pe site era functional si si-a dovedit inca o data eficacitatea, iar in agentiile teritoriale am luat toate masurile pentru limitarea raspandirii virusului", a adaugat el.

Mai multe raspunsuri pe aceste subiecte, si nu numai, gasiti in Editia Speciala a Revistei PRIMM Asigurari & Pensii, din luna decembrie 2020, ce a fost lansata intr-un format digital multimedia.

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata