by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
FUNK Broker: Pandemia a accelerat digitalizarea societatii
"Pandemia a accelerat digitalizarea societatii, iar acest lucru a dus la oferirea de servicii de calitate clientilor si partenerilor nostri, fara a avea un contact fizic cu acestia. In urmatorii ani, acest mod de lucru, traditional si digitalizat, vor merge in in paralel, a declarat, pentru 1asig.ro, Marius ROSCA, Director General, FUNK International Romania - Broker de Asigurare-Reasigurare.

Conform acestuia, compania a adoptat modul de lucru de tip "hibrid", o parte din colegi isi desfasoara activitatea acasa, o alta parte la birou, cu rocada intre ei.

"FUNK are un portofoliul structurat, in mare parte, pe clienti persoane juridice (societati comerciale) adresandu-ne mai putin persoane fizice, segment mult mai grav afectat de pandemie. Am observat o reconsiderare a interesului companiilor cu privire la reinnoirea politelor prin reducerea planurilor de asigurare. Dar aceleasi companii sunt mai interesate de o polita de asigurare de viata/sanatate", a spus Marius ROSCA.

In acest an, marcat de pandemia de COVID-19, FUNK s-a specializat pe segmentul raspunderilor, precum si pe liniile asigurarilor de sanatate si de viata - atat de grup, cat si individuale.

In primele 9 luni din 2020 portofoliul FUNK a crescut cu 12% fata de anul 2019, crestere pe seama liniilor de viata (10%) si sanatate (5%), cele doua linii de asigurare reprezentand 23% din portofoliul FUNK. In acelasi timp, scaderi din portofoliu s-au inregistrat pe CARGO.

"Datorita blocajului economiei mondiale, asigurarile de transport au avut cel mai mult de suferit", a subliniat Directorul General.

Majoritatea clientiilor din portofoliu sunt clienti FUNK GRUPPE sau Funk Alliance cu afaceri si in Romania.

In ceea ce priveste obiectivele pentru acest an, Marius ROSCA a afirmat, pentru 1asig.ro, ca vizeaza cresterea cifrei de afaceri cu 10% fata de 2019, dar si reorganizarea activitatii prin lucrul in sistem "hibrid", acest fapt ducand la o reducere de cheltuieli.

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata