by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
FIAR 2019 reuneste profesionistii in asigurari la Sinaia, intre 19 si 22 mai
Cea de-a 22-a editie a Forumului International Asigurari-Reasigurari, unul dintre cele mai mari evenimente de primavara dedicate re/asigurarilor, se desfasoara intre 19 si 22 mai la Sinaia, reunind profesionisti din intreaga lume.

6 conferinte de specialitate, multiple oportunitati de networking si sute de intalniri bilaterale - acestea sunt doar cateva dintre elementele care compun editia cu numarul 22 a evenimentului.

FIAR incepe oficial duminica, 19 mai, cu un Welcome Cocktail care ofera o prima ocazie participantilor sa faca schimb de experienta si sa isi definitiveze agenda de intalniri din cadrul forumului.

Luni, 20 mai, specialistii sunt asteptati la nu mai putin de trei conferinte de specialitate. In prima parte a zilei, tendintele din pietele internationale si locale de asigurari, dar si cele mai recente schimbari legislative vor fi analizate cu prilejul Conferintei "Insurance Market Trends". Participantii in cadrul acesteia vor primi 2 credite de formare profesionala de la ISF - Institutul de Studii Financiare, conform noilor cerinte IDD.

Partea a doua a zilei va fi dedicata digitalizarii, dar si sanatatii. Astfel, cele mai bune solutii digitale pentru imbunatatirea managementului daunelor, dar si modul in care industria de asigurari este afectata de noile tehnologii vor fi dezbatute la Conferinta "Insurance in a Digital World", sustinuta de compania LIFE IS HARD in calitate de Partener. In paralel, Conferinta "Health & Life Insurance" reuneste specialistii din domeniul asigurarilor de sanatate si de viata intr-o serie de dezbateri care analizeaza potentialul de crestere al acestor doua segmente de asigurare in piata din Romania si nu numai. Evenimentul este sustinut de GRAWE Romania, SIGNAL IDUNA, BCR Asigurari de Viata si ALLIANZ-TIRIAC Asigurari in calitate de Parteneri.

Pe intreaga durata a zilei de luni, MILLI Re va "indulci" intalnirile de business si momentele de networking din cadrul FIAR, oferind gustarile si cafeaua din pauze, dar si pranzul de business.

Ziua de luni se va incheia cu traditionala Seara de deschidere, in cadrul careia vor fi acordate, ca in fiecare an, distinctiile XPRIMM Reinsurance Awards. Gala este oferita de BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania, DAW Management Broker de Asigurare si PRC - Pavalascu Risk Consultants.

Piata de brokeraj, pe de o parte, respectiv riscurile catastrofale, pe de alta parte, sunt principalele teme analizate cu prilejul zilei de marti la FIAR 2019.

Desfasurandu-se in prima parte a zilei, Conferinta Brokerilor aduce in dezbatere provocarile intalnite de profesionistii din piata de intermediere in asigurari, atat din punctul de vedere al legislatiei, cat si al pregatirii profesionale, si nu numai, printr-o serie de paneluri interactive de dezbatere si prezentari ale specialistilor. Participantii in cadrul acesteia vor primi 2 credite de formare profesionala de la ISF - Institutul de Studii Financiare, conform noilor cerinte IDD. Evenimentul este sustinut de OMNIASIG VIG, in calitate de Partener Principal, precum si de DESTINE Broker, CertAsig, ASIROM VIG, BROADSPIRE si ERGO, in calitate de Parteneri.

De asemenea, Conferinta dedicata Riscurilor Catastrofale si Reasigurarilor, sustinuta de PAID Romania, in calitate de Partener, analizeaza impactul schimbarilor climatice asupra domeniului re/asigurarilor si a modelarii riscurilor catastrofale.

Ziua de marti se va incheia cu o noutate in cadrul FIAR: Seara Tiroleza, care va aduce in Sinaia, pentru cateva ore, cultura tiroleza si spiritul austriac, intr-un eveniment de business networking inedit. Evenimentul este sustinut de GRAWE Romania, BCR Asigurari de Viata VIG si AVUS.

A treia zi de conferinte din cadrul Forumului International Asigurari-Reasigurari aduce Conferinta Asigurarilor Auto. Evenimentul este sustinut de BROADSPIRE, EUROTAX si ASISOFT si se desfasoara cu sprijinul RECREX.

Pe intreaga durata a zilei de miercuri, pauzele de cafea sunt oferite de DRIVE2U.

FIAR 2019 se desfasoara intre 19 si 22 mai a.c. la Sinaia. Programul complet al evenimentului este disponibil aici.

Forumul se desfasoara cu sprijinul oficial al APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si cu sprijinul IIS - International Insurance Society. Evenimentul este sustinut de: GUY Carpenter in calitate de Partener Strategic, OMNIASIG VIG, PAID Romania, EUROINS Romania, CertAsig si MILLI Re, in calitate de Parteneri Principali, ASIROM VIG, MARSH, SAFETY Broker, DESTINE Broker, ERGO si ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, in calitate de Parteneri, si se desfasoara cu sprijinul RECREX. DRIVE2U este Partenerul de Mobilitate al editiei din acest an a forumului.

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata