by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
Campania UNSAR #gatapentruVIATA a avut aproape 2 milioane de vizualizari
Mesajele Campaniei #gatapentruVIATA, derulata de UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania - in perioada 14 februarie - 31 martie 2019, au avut aproape 2 milioane de vizualizari.

#gatapentruVIATA este prima campanie de informare care are drept scop educatia financiara si constientizarea beneficiilor pe care le aduc asigurarile de viata, destinata tinerilor intre 18 si 35 de ani si derulata exclusiv in mediul digital. Campania a avut la baza mesaje amuzante, adaptate specificului publicului tanar, care au ajuns la un target comparabil cu 20% din totalul utilizatorilor de Facebook din Romania.

"Primele trei secunde din fiecare video, care contin principalul mesaj pe care ne-am dorit sa il transmitem, au fost vizionate de peste 1,46 milioane de ori. Este o campanie inedita, care i-a ajutat pe tineri sa afle mai multe despre asigurarile de viata. Mesajele acesteia au fost prezentate si pe platforma Asiguropedia.ro, peste doua treimi dintre vizitatorii site-ului din aceasta perioada venind de pe Facebook", a declarat Alexandru CIUNCAN, Directorul General al UNSAR.

Campaniile care au drept scop promovarea beneficiilor aduse de o asigurare de viata sunt extrem de importante pe plan local, in conditiile in care deficitul de protectie din Romania reprezenta, in 2017, 61% din PIB, adica 113,3 miliarde de euro. Acest indicator este calculat ca diferenta intre resursele financiare necesare si cele disponibile la un moment dat intr-o familie pentru a putea mentine standardul de viata in cazul producerii unui eveniment neprevazut (deces, accident, imbolnavire).

In prima parte a acestui an, campaniile de educatie financiara derulate de UNSAR au fost premiate de doua ori, in cadrul Galei EduFin a Autoritatii de Supraveghere Financiara si, de asemenea, in cadrul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor, organizata de XPRIMM. Mai mult, campania #gatapentruVIATA a fost recent mentionata de Insurance Europe - federatia europeana a asociatiilor asiguratorilor - drept exemplu de buna practica la nivel european.

"Educatia financiara reprezinta o prioritate pentru UNSAR. Avem in 2019 cel mai ambitios plan de activitate din istoria de 25 de ani a asociatiei. Credem ca doar prin educatie financiara putem sprijini romanii sa constientizeze riscurile la care sunt expusi si sa realizeze modul in care asigurarile pot contribui la stabilitatea financiara a fiecaruia", a mai precizat oficialul UNSAR.

Infiintata in 1994, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania - reprezinta 20 de companii de profil. Acestea detin o pondere de peste 80% din piata locala de asigurari. Activitatea UNSAR are drept obiectiv apararea si reprezentarea intereselor asiguratorilor si reasiguratorilor din Romania, participarea la imbunatatirea cadrului legislativ in domeniul asigurarilor, promovarea activitatii de asigurari in Romania si promovarea dezvoltarii cat mai durabile a industriei de profil pe plan intern si international.

Din anul 2007, UNSAR este membru cu drepturi depline al federatiei asiguratorilor si reasiguratorilor europeni - Insurance Europe.

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata