by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
Necesitatea educatiei financiare in domeniul asigurarilor de viata
Despre campaniile de educatie financiara privind asigurarile de viata, protectie si beneficiile unei polite, si nu numai, vor discuta Alexandru CIUNCAN - Director General, UNSAR (Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania) -, Mihaela CIRCU - Project Manager, APPA (Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor) - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii - in cadrul emisiunii "Ora de risc", difuzata marti, 12 martie a.c., de RFI Romania, incepand cu ora 17:30.

Asigurarile de viata reprezinta 21% din piata totala de profil din Romania, in conditiile in care media la nivel european este de circa 60%. Conform celor mai recente informatii oficiale, primele brute subscrise de catre societatile de asigurari pentru activitatea de asigurari de viata au inregistrat o valoare de 1,59 miliarde de lei in primele noua luni din 2018, in crestere cu 3,96% fata de perioada similara a anului precedent.

Va invitam sa nu pierdeti niciuna dintre editiile emisiunii "Ora de Risc", difuzata in fiecare marti, de la 17.30, si sambata, de la ora 10.10, la RFI Romania. Puteti asculta programele RFI pe urmatoarele frecvente: 93.5 FM (Bucuresti), 94 FM (Craiova), 91.7 FM (Cluj), 97.9 FM (Iasi), 89 FM (Sibiu), 96,9 FM (Timisoara) si 107.3 FM (Chisinau) sau online, accesand site-ul www.rfi.ro.

Emisiunea "Ora de risc" este realizata de catre revista PRIMM - Asigurari & Pensii, cu sprijinul portalului 1asig.ro. Emisiunea poate fi vizualizata live pe conturile de Facebook Sergiu COSTACHE si RFI Romania. Ne puteti urmari si pe pagina de Facebook "Ora de Risc".

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata