by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
TRANSGAZ achita aproape 5 milioane euro pentru asigurarile de sanatate ale angajatilor
Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale TRANSGAZ SA Medias a organizat o licitatie deschisa pentru achizitia de servicii de asigurare voluntara de sanatate pentru angajatii companiei, pe o perioada de patru ani, fiind castigata de societatea Medical Ocupational.

Valoarea finala a contractului de asigurare este de 4,99 milioane de euro (23,11 milioane lei), asemanatoarea cu suma estimata (5 milioane euro) potrivit unuit anunt publicat de societate pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Finantarea provine din surse proprii.

Data atribuirii contractului este 10 septembrie 2018, iar criteriul de atribuire a fost "cel mai bun raport calitate-pret".

Potrivit Caietului de Sarcini, numarul minim de angajati asigurati pentru care se vor presta servicii de asigurare voluntara de sanatate este estimat la 4.000 persoane, iar numarul maxim este de 5.000 persoane.

"Achizitia se va finaliza prin semnarea unui acord - cadru cu o durata de 4 ani cu un singur operator economic, in baza caruia se vor incheia 4 contracte subsecvente cu durata de 12 luni fiecare", se precizeaza in documentul citat.

TRANSGAZ Medias a primit doua oferte de asigurare, din care a fost admisa una si numita castigatoare - Medical Ocupational.

Asiguratilor le vor fi garantate confidentialitatea privind datele, in special diagnosticul si tratamentul asiguratilor.

Pachetul de baza include: servicii medicale de spitalizare; servicii medicale acordate in ambulatoriu de specialitate; servicii de urgenta; servicii de stomatologie; servicii medicale de preventie si monitorizare; servicii suport - dispecerat call center medical 24/24 ore 7/7 zile.

Iar pachetul suplimentar include: servicii medicale de recuperare si fizioterapie; beneficii de plata la dispozitive protezare auz, vaz si tehnica ortopedica; beneficii de plata la contributia personala la pretul medicamentelor; servicii medicale speciale, conform Caietului de Sarcini.

S.N.T.G.N TRANSGAZ S.A. Medias, operatorul sistemului national de transport al gazelor naturale, este detinut de statul roman prin Ministerul Economiei, Comertului si Turismului, in proportie de 58,5%.

Medical Ocupational, infiintata in 2005, este activa in domeniul serviciilor medicale private, stabilind legatura dintre societatiile de asigurare, asigurat si furnizorii medicali. Cadru legislativ creat in 2006 si aderarea Romaniei la U.E ofera o noua alternativa pacientiilor si anume asigurarile private de sanatate. Medical Ocupational stabileste solutiile medicale acoperite in asigurarile private de sanatate, identifica cele mai bune servicii medicale creand reteaua de furnizori medicali, fiind Prestatorul General al serviciilor medicale pentru societatiile de Asigurare AXA Life Insurance, BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group, G.B.G Insurance International, se mentioneaza pe site-ul companiei.

In primele trei luni din 2018, conform celor mai recente informatii publicate de ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara, piata asigurarilor private de sanatate a totalizat de 77,88 milioane de lei, in crestere cu 25,3% comparativ cu perioada similara a anului trecut, cand a insumat 62,16 milioane de lei.

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata