by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
EUROLIFE ERB Asigurari isi extinde portofoliul cu o asigurare de sanatate
EUROLIFE ERB Asigurari Romania lanseaza Health Protect - asigurarea de sanatate dedicata companiilor care vor sa le ofere angajatilor beneficii extra-salariale pe termen lung. In cadrul pachetului sunt disponibile servicii de spitalizare in limita a 100 000 lei/an de asigurare.

Produsul completeaza astfel portofoliul in continua dezvoltare al EUROLIFE, propunandu-le angajatorilor din Romania o asigurare completa si complexa pentru un pachet optim atasat ofertei salariale.

In baza acestuia, asiguratii au acces la consultatii, sfaturi medicale de specialitate, proceduri de diagnosticare, interventii chirurgicale sau spitalizare in limita a 100 000 lei/an de asigurare, avand astfel confortul protectiei financiare asigurata de polita.

"La nivelul unei companii, starea de bine a angajatilor este unul dintre barometrele starii de bine ale afacerii in sine. Este valabil atat in cazul corporatiilor, cat mai ales in business-urile antreprenoriale, care de cele mai multe ori fac performanta cu o echipa restransa. Pentru a le inlesni companiilor si angajatilor deopotriva sa trateze fiecare provocare in cea mai buna forma, am creat asigurarea de sanatate Health Protect. EUROLIFE raspunde astfel unei nevoi existente si in continua crestere, propunand o solutie completa pentru asigurarea starii de bine a angajatilor", a declarat Anita NITULESCU, CEO, EUROLIFE ERB Asigurari.

"Pe termen mediu si lung, segmentul asigurarilor de sanatate are un potential extraordinar, pe fondul unei nevoi a pietei inca neacoperita. Depinde doar de alinierea tuturor partilor implicate si crearea unui cadru legislativ, care sa ii incurajeze pe angajatori sa opteze pentru acestea ca beneficii de baza in cadrul ofertei salariale", a precizat Anita NITULESCU.

Noul produs de sanatate va fi distribuit prin intermediul brokerilor de asigurari cu care EUROLIFE ERB Asigurari a incheiat parteneriate si va fi disponibil companiilor cu peste 5 angajati. Persoanele care beneficiaza de acoperirea politei pot accesa serviciile medicale de spitalizare (disponibile in cadrul pachetului de baza al asigurarii), in limita a 100 000 lei / an de asigurare, la care se pot adauga optional servicii de diagnosticare si preventie, disponibile in cadrul pachetului Ambulatoriu

Asigurarea EUROLIFE Health Protect este dezvoltata in parteneriat cu 2 companii importante prezente pe piata serviciilor medicale din Romania, respectiv MedNet si Sanador. Astfel, serviciile de spitalizare sunt asigurate de reteaua MedNet, membra a Munich Re, cel mai mare reasigurator din Germania si unul dintre cei mai mari reasiguratori la nivel mondial. MedNet asigura asistenta in partea de call center, evaluarea evenimentelor asigurate, gestionarea retelei de spitale. Totodata, prin intermediul Sanador - care detine Spitalul Clinic Sanador, clinici, laboratoare si radiologie imagistica medicala de top - este asigurat accesul la serviciile medicale in regim ambulatoriu.

Health Protect pe scurt:

- Varsta de intrare in asigurare: 1-64 ani.

- Acoperire nationala: acces imediat la servicii medicale de top, prin intermediul unei retele nationale de clinici si spitale. Peste 150 de unitati medicale sunt la dispozitia angajatilor, pentru o experienta medicala moderna.

- Servicii medicale extinse: acces gratuit la peste 600 de analize si investigatii medicale. Angajatii au acces la consultatii medicale de specialitate, interventii chirurgicale sau spitalizare.

- Decontare directa a serviciilor de spitalizare / interventii chirurgicale catre spitalele din reteaua de parteneri EUROLIFE Asigurari, respectiv Sanador, Monza, Oncofort Gral Medical, Provita, Polisano Constitutiei, Polisano Izvor, Gynia, Muntenia Medical Hospital, MedStar General Hospital, Ovidius Clinical Hospital, Bethesda, Spitalul Pelican, Spitalul Premier.

- Suport medical 24/7.

Pachete disponibile:

Pachet spitalizare - in limita a 100.000 lei/an de asigurare/persoana, disponibil in 2 variante (acoperire exclusiv in caz de accident, respectiv acoperire in caz de accident sau imbolnavire). Acesta include: Cazare in spitalele private pentru un numar nelimitat de zile; Consultatii medicale pe perioada spitalizarii; lnvestigatii medicale in scop de diagnosticare la recomandarea unui medic pe perioada spitalizarii; Analize de laborator pe perioada spitalizarii; Medicamente si consumabile furnizate in regim de spitalizare; Interventii chirurgicale; Indemnizatie pentru spitalizarea in spitalele de stat: 400 RON/zi, max. 50 zile/an; Fizioterapie post-spitalizare; Ingrijire la domiciliu post-spitalizare; Acoperirea afectiunilor preexistente.

Pachet optional ambulatoriu: Consultatii la 27 de specialitati medicale; Acces la peste 200 de analize de laborator; Explorari functionale (ex. EKG, Holter, Mamografie, Urografie, Audiometrie); Peste 50 de tipuri de ecografii; Peste 50 de tipuri de radiografii; Investigatii imagistice (RMN, CT); Tratament medical si chirurgie in ambulator; Pachete de preventie (inclusiv screening pentru cancer de col uterin, mamar, de prostata).

EUROLIFE ERB Asigurari Romania are o experienta de peste 10 ani pe piata locala si acopera un portofoliu complex de riscuri: asigurari de viata, asigurari de invaliditate, asigurari de somaj, asigurari de imobil, asigurari de accidente, asigurari de raspundere civila, unit-linked.

EUROLIFE ERB Romania include companiile EUROLIFE ERB Asigurari de Viata, ce ocupa locul 7 pe segmentul asigurarilor de profil (potrivit ASF) si EUROLIFE Asigurari Generale, fiind o subsidiara a EUROLIFE ERB Insurance Group. EUROLIFE ERB Insurance Group face parte din Fairfax Financial Holdings Limited, un holding canadian care, prin subsidiarele sale, este implicat in asigurari de proprietate si de accident, reasigurari si gestionarea investitiilor. In prezent, peste 150.000 de clienti detin polite de asigurare emise de EUROLIFE ERB Asigurari Romania.


TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata