by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
Subscrierile GROUPAMA Asigurari au crescut cu 9,3% in primul semestru al anului 2018
GROUPAMA Asigurari a inregistrat cresteri pe toate liniile de business in primul semestru al anului, ajungand la un volum total al primelor brute subscrise de 504 milioane lei, mai mare cu 9,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

"Rezultatele obtinute de GROUPAMA Asigurari in prima jumatate a anului valideaza performanta companiei intr-o piata tot mai competitiva. Ele sunt cu atat mai relevante cu cat perioada la care ne raportam a venit cu numeroase provocari, precum fenomenele meteo extreme din perioada iunie-iulie si impactul reducerii tarifelor RCA anul trecut, pe care am continuat sa il resimtim. Ramanem fideli strategiei de dezvoltare centrata pe nevoile clientului, prin produse adaptate si simplificate, astfel incat sa le oferim continuitate atunci cand au cea mai mare nevoie si demonstrand ca suntem un partener de incredere", a declarat Fransois COSTE, CEO, GROUPAMA Asigurari.

Atat asigurarile de viata, cat si cele non-viata au avut un avans important in primele sase luni ale anului. Astfel, linia asigurarilor de viata a avut o crestere de 20% fata de aceeasi perioada a anului 2017, ajungand la 21 milioane lei.

In ceea ce priveste asigurarile non-viata, pe linia de Sanatate si accidente, precum si Alte asigurari non-viata cresterile sunt de doua cifre (+15%, respectiv +17%), confirmand astfel potentialul ridicat. In total, valoarea primelor brute subscrise in zona asigurarilor non-viata a ajuns la 483 milioane lei, in crestere cu 9% fata de aceeasi perioada a anului 2017.

Cresteri semnificative au fost inregistrate si de segmentele Casco si Property. Astfel, primele pe segmentul CASCO s-au majorat cu 9%, cresterea fiind sustinuta si de inmatricularile de masini noi. In acelasi timp, asigurarile Property (fara Agro) isi continua dinamica pozitiva (+8% comparativ cu anul trecut), atingand valoarea de 82 milioane lei, ca urmare a cresterii semnificative atat pe segmentul companiilor cat si pe cel al persoanelor fizice.

"De asemenea rezultatele in termeni de profitabilitate sunt in linie cu obiectivele stabilite pentru anul in curs", precizeaza compania fara a anunta cifra exacta.

De asemenea, in prima jumatate a anului, GROUPAMA Asigurari a lansat o serie de proiecte si parteneriate realizate in spiritul viziunii companiei, care pune nevoile clientilor in centrul activitatii. Astfel, clientii persoane fizice au acum posibilitatea de a notifica online daunele printr-un sistem rapid si simplu de utilizat, care aduce flexibilitate si economie de timp pentru clienti, in conditiile in care pentru automatizarea procesului de avizare este utilizat un robot software. De asemenea, companiile care incheie o asigurare de Incendiu si Alte Calamitati sau o asigurare a Afacerilor Mici si Mijlocii, beneficiaza de facilitatea de autoconstatare, in valoare maxima de 10.000 lei, serviciul minimizand astfel timpul necesar pentru avizarea daunelor.

Mai mult, alaturi de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) am lansat Carta Alba a Turismului, primul studiu realizat la nivel national care prezinta situatia turismului din Romania prin identificarea principalelor caracteristici, riscuri, vulnerabilitati si oportunitati din cadrul acestui sector.

In plus, incepand cu luna iulie, GROUPAMA Asigurari a devenit asiguratorul oficial al Echipei Nationale de Rugby, semnand un parteneriat pe 3 ani, perioada in care Stejarii, vor putea sa se concentreze pe lucrul care este cu adevarat important, performanta.

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata