by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
METROPOLITAN Life va avea un nou CEO in Romania
METROPOLITAN Life a anuntat numirea Carminei DRAGOMIR in functia de CEO in Romania, incepand cu 1 octombrie 2017, dupa primirea aprobarilor din partea autoritatilor. Carmina DRAGOMIR va prelua aceasta functie de la Emilia BUNEA, care a condus operatiunile companiei in ultimii trei ani.

Carmina DRAGOMIR se alatura METROPOLITAN Life Romania dupa ce a detinut pozitia de Deputy CEO & COO al MetLife Italia, in ultimii trei ani. Din noua sa functie, Carmina va raporta lui Dirk OSTJIN, Regional Head MetLife, Europa Centrala si de Vest.

Experienta sa in cadrul METROPOLITAN Life a inceput in 2003 si include pozitii de conducere anterioare, precum COO, in cadrul METROPOLITAN Life Romania.

"Este o reala oportunitate sa ma intorc la ceea ce consider a fi una dintre pietele cu cea mai rapida dezvoltare din regiune. Consider ca METROPOLITAN Life poate juca un rol esential in modelarea viitorului pietei de asigurari din Romania si sunt onorata sa conduc o echipa formata din unii dintre cei mai buni profesionisti din domeniu", a declarat Carmina DRAGOMIR.

Emilia BUNEA a condus operatiunile METROPOLITAN Life din 2014, in functia de CEO. In timpul carierei sale in cadrul companiei, Emilia BUNEA a consolidat operatiunile companiei pe plan local si a dezvoltat o echipa puternica de profesionisti si talente, precizeaza asiguratorul intr-un comunicat de presa.

"Sunt mandra de realizarile METROPOLITAN Life. In ultimii trei ani am crescut in mod semnificativ ponderea produselor de protectie, gradul de constientizare asupra brand-ului la nivel local si implicarea angajatilor atat pe plan local, cat si la nivel mondial. Multumesc echipei, consultantilor si partenerilor de business, care au facut toate aceste realizari posibile: m-am bucurat de fiecare clipa a calatoriei noastre impreuna!", sustine Emilia BUNEA.

Parte a MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurari din lume, METROPOLITAN Life isi desfasoara activitatea de peste 18 ani in Romania. In prezent, asiguratorul deserveste doua milioane de clienti care beneficiaza de asigurari de viata si pensii private, avand o echipa de 170 de angajati si 500 de agenti.

Infiintata in anul 1868, MetLife are operatiuni deschise in peste 40 de tari si detine pozitii de conducere in piete din Statele Unite ale Americii, Japonia, America Latina, Asia, Europa and Orientul Mijlociu.

In Romania, METROPOLITAN Life a anuntat o crestere de 6,3% a primelor brute subscrise in primele sase luni ale anului 2017, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, ajungand la valoarea de 133,66 milioane de lei. Potrivit companiei, cea mai mare crestere a fost inregistrata de asigurarile de accident si sanatate distribuite direct, urmata de cresterea apetentei clientilor pentru asigurarile aferente creditelor de consum.

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata