by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      



Suport Online Contact
Afacerile METROPOLITAN Life au crescut cu 6,3% in primul semestru din 2017
METROPOLITAN Life a anuntat o crestere de 6,3% a primelor brute subscrise in primele sase luni ale anului 2017, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, ajungand la valoarea de 133,66 milioane de lei.

Potrivit companiei, cea mai mare crestere a fost inregistrata de asigurarile de accident si sanatate distribuite direct, urmata de cresterea apetentei clientilor pentru asigurarile aferente creditelor de consum.

"Cresterea inregistrata in primele sase luni ale acestui an reprezinta un indicator al cresterii lente, dar sigure, a increderii romanilor in asigurarile de viata. Vorbim despre o piata nematurizata inca, dar care are un foarte mare potential de crestere", explica Emilia BUNEA, CEO, METROPOLITAN Life.

In ceea ce priveste evolutia sumelor brute platite de METROPOLITAN Life catre clienti in primul semestru al acestui an, acestea au fost in valoare de 49,4 milioane de lei.

"Despagubirile reprezinta materializarea promisiunii noastre de a fi alaturi de clienti in momentele dificile pentru ei. Monitorizam constant satisfactia clientilor cu privire la procesul de acordare a despagubirilor si, in general, cu privire la serviciile METROPOLITAN Life", a mai spus Emilia BUNEA.

In prezent, echipa METROPOLITAN Life are in Romania un numar de 170 de angajati si 500 de agenti.

METROPOLITAN Life este parte a MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurari de viata din lume, si filiala a companiei irlandeze Metlife Europe d.a.c.. Infiintata in 1868, MetLife ofera, la nivel global, asigurari de viata, planuri de pensii, beneficii pentru angajati si servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienti, MetLife are operatiuni deschise in aproape 50 de tari si detine pozitii de conducere in piete din Japonia, America Latina, Asia, Europa si Orientul Mijlociu.

In Romania, METROPOLITAN Life are peste 18 ani de activitate pe piata de asigurari de viata. Doua milioane de clienti beneficiaza de asigurari de viata si pensii private obligatorii oferite de companie la nivel local.

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata